• Masini de numarat bancnote Partner 200
Dimensiuni: 275 x 227 x 195 mm ,7kg
Alimentare 220V/50Hz, Putere 60W 

Software special conceput pentru piata din Romania (pentru a numara si bancnote din plastic). 
Dimensiunea bancnotelor numarate: Maxim 185 x 100 mm , Minim 50x100mm

Doua moduri de pornire a masinii:
   Pornirea Automata a numararii: se face automat de catre senzorul optic atunci cand sesizeaza ca au fost puse bancnote in lacasul de numarare.
   Pornirea Manuala a numararii: se face numai prin apasarea de catre operator a tastei START.

Doua moduri de numarare :
   Numararea Continua: Masina numara continu toate bancnotele puse in suport.
   Numararea Programata: Masina se opreste dupa un numar prestabilit de numarari. Acest numar poate fi programat de la tastatura (inainte de numarare) de catre operator intr-un interval fin de la 1 la 999 sau secvential selectind: 5, 10, 20, 25, 50, 100.

Afisaj LEDURI, vizibil chiar si in spatii intunecoase. Afisarea erorilor aparute in procesul de numarare: Bancnote inlantuite sau blocate

Masina este echipata cu multiple posibilitati de reglaj (in functie de uzura bancnotelor): Operatorul poate selecta/regla masina in functie de gradul de uzura al bancnotelor (sau in functie de materialul din care sunt facute bacnotele: plastic sau hartie) prin intermediul a doua reglaje - unul brut (cu 3 pozitii de densitate) si unul fin

Functie de numarare aditionala. Operatorul poate continua o numaratoare deja inceputa pana la completarea numarului preselectat

Modelul 200 UV este echipat cu lampa UV de detectie a falsurilor. Aceast detecteaza bancnota falsa care nu devine fluorescenta sub razele ultraviolete. 

Treapta selectata Viteza (bancnote/h)
High Max 72000
Normal Max 42000
Un model clasic si simplu, usor de folosit, cu o mecanica robusta a carei fiabilitate a fost verificata cu succes de-a lungul anilor.
Sunt utilizate in aplicatii care implica procese medii si mari de numarare :magazine, firme, benzinarii, ghisee de banca, etc . 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Capcha

Masini de numarat bancnote Partner 200

  • Disponibilitate: În Stoc
  • 2.329,00lei

  • Fără TVA: 1.957,14lei