1. Livrarea


Data aproximativa la care se va efectua livrarea va fi mentionata in e-mailul sau telefonul de confirmare a comenzii. Termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii comenzii, pentru toate produsele prezentate pe wesite-ul www.inita.ro. Termenul obisnuit de ridicare a comenzilor de catre curier este de 12-24 ore, pentru produsele aflate in stoc. Intarzierea livrarii comenzii, din orice motiv, va fi anuntata clientului, specificandu-se si noul termen de livrare, care nu trebuie sa depaseasca termenul maxim de 30 de zile specificat mai sus.
ATENTIE!!! Odata ce comanda a intrat in procesare, este imposibila anularea acesteia!2. Retur


Returul in cadrul contractului incheiat la distanta este reglementat prin Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, clientul poate returna produsele fara nici un fel de justificare, in termen de 14 zile de la data primirii acestora. Conditia este ca produsele sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost primite, fara alterari sau deteriorari de natura fizica - zgaraieturi, ciobiri, urme de uzura intensa sau interventii neautorizate.

Cheltuielile de retur sunt suportate de catre client. Furnizorul va rambursa contravaloarea produsului/produselor livrate numai dupa verificarea starii acestora. In cazul in care se constata deteriorari ale starii produsului livrat, Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului returnat. Daca produsul este in stare buna, primit exact la fel cum a fost livrat, contravaloarea sa va fi achitata Clientului intr-una dintre modalitatile de plata agreate de comun acord (ramburs, virament bancar, etc.)


Vrei să afli mai multe detalii și informații?

Specialiștii nostri sunt bucuroși să îți răspundă la întrebări

Contactează-ne