Inita - Case de marcat fiscale, programe gestiune, cantare electronice, imprimante fiscale ...

Firma INITA din IASI, a inceput activitatea in domeniul caselor de marcat, in anul 1996. Oferim produse si servicii de calitate sub marcile INITA si INITA SERVICE doar in locatia noastra STR. MITROPOLIT VARLAAM NR.11 (langa KAUFLAND Nicolina) si STR. STRAPUNGERE SILVESTRU NR.7 (vis-a-vis de VAMA VECHE spre CANTA) 

Anul acesta implinim 23 ani de cand suntem la dispozitia dumneavoastra cu modele din ce in ce mai variate si mai performante de case de marcat fiscale, cantare electronice, masini de numarat bani, taximetre fiscale, etc.

INITA si INITA SERVICE - doua marci ce inseamna calitate la preturi accesibile - le gasiti in STR. MITROPOLIT VARLAAM NR.11 (langa KAUFLAND Nicolina).

SI LA NOUL PUNCT DE LUCRU: STR. STRAPUNGERE SILVESTRU NR.7 (vis-a-vis de VAMA VECHE spre CANTA).

Va punem la dispozitie, de la modele simple pentru magazine mici, pana la sisteme integrate cu gestiune computerizata pentru supermerket-uri, benzinarii, farmacii, hoteluri-restaurante. Intreaga noastra experienta va sta la dispozitie pentru a va ajuta in exploatarea cu succes a acestor echipamente.

Departamentul de vanzari ofera celor interesati informatii detaliate si documentate in legatura cu echipamentele pe care vi le punem la dispozitie, iar echipa de service rezolva prompt si cu profesionalism orice problema legata de exploatare. Cel mai bine despre noi pot vorbi cei peste 10.000 de clienti multumiti de produsele si serviciile pe care le oferim.

Va asteptam pe la noi, doar aici veti putea gasi cele mai noi si performante produse, oferite de un personal bine instruit si amabil. Departamentul de service, aflat in aceeasi locatie, va ofera prin tehnicienii sai cele mai noi si complete informatii despre case de marcat fiscale, programe de gestiune pentru magazine si retele de magazine. De asemenea puteti fi siguri ca orice problema tehnica legata de functionarea sistemului fiscal va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Cu noi sunteti siguri ca magazinul dv. va functiona la capacitatea maxima si nu veti lua amenzi pentru nerespectarea legislatiei in vigoare.

Credeti ca daca avem cele mai mici preturi de pe piata, va oferim produse si servicii de slaba calitate? Ei bine, noi infirmam categoric aceasta regula.
VENITI, VEDETI SI… VA CONVINGEM !!!

Vrei să afli mai multe detalii și informații?

Specialiștii nostri sunt bucuroși să îți răspundă la întrebări

Contactează-ne