Programe de comunicatie pentru case de marcat DATECS:

          ECR OnLine este un program care asigura o interfata de comunicare seriala punand la dispozitia aplicatiei backoffice toate informatiile culese in timp real. In acelasi timp, raspunde la interogarile de pret ale caselor de marcat monitorizate.Informatiile extinse pe care le pune la dispozitie driverul de comunicatie, permit urmarirea extreme de exacta a tranzactiilor pe casa si a inchiderilor de bon, permitand totodata, analiza detaliata a formelor de plata. DATECS ECR OnLine functioneaza cu urmatoarele modele de case de marcat: MP500TR / MP55 / MP5000-01.

          SELL TEXT / FPRINT / DAT PRINT sunt destinate integrarii in sistemele informatice existente in vederea initierii bonurilor fiscale dintr-un calculator personal in vederea tiparirii acestuia la o casa de marcat. Aceste drivere functioneaza cu urmatoarele modele de case de marcat DATECS: MP500TR / MP55 / MP 55B / MP55L / MP55LD / DP50 / DP50D / MP5000-01 / SAMSUNG 350F.

          - Driver suplimentar DP50D, DP50 ( 0.71 MB );
          - Sell Text ( 1.15 MB );
          - FPRINT ver. 3.03 ( 7.12 MB );
          - DatPLU 4.1 ( 0.54 MB );
          - DatPrint ( 0.69 MB );
          - Driver USB pentru-DP50,50D ( 1.42 MB )

    Modul de comunicatie pentru case de marcat ACTIVA:

          Programator Activa(on line/off line). Cu ajutorul acestui program se pot introduce coduri de produs in casa de marcat si se pot face rapoarte.
descarca

          Driver de comunicatie -Imprimanta Fiscala: CDriver de comunicatie pentru functionarea ca IMPRIMANTA FISCALA a caselor de marcat Activa Star si Activa Classic. descarca